Free Bets

Wie wel eens een gokje waagt op een casinosite, weet dat je hier kunt profiteren van aantrekkelijke welkomstbonussen. Zo’n welkomstbonus kun je zien als een beloning voor het registreren van een account op de website of het doen van een eerste storting. Ook bookmakers (de websites waar je sportweddenschappen kunt afsluiten) bieden geregeld dit soort welkomstbonussen. Soms krijg je gratis speeltegoed (meestal een vooraf bepaald percentage van je stortingsbedrag). Andere keren krijg je een welkomstbonus in de vorm van free bets, oftewel gratis weddenschappen.

Free bets bij bookmakers: hier moet je op letten

Hoeveel free bets je kunt krijgen bij een registratie op de website of het overmaken van een geldbedrag, verschilt per bookmaker. Het kan de moeite waard zijn om de aanbiedingen van verschillende bookies met elkaar te vergelijken, zodat je de beste deal eruit kunt pikken. Nog belangrijker is echter dat je de voorwaarden die aan je free bets verbonden zijn goed doorleest.

In de meeste gevallen kun je eventuele winsten die je met free bets behaald namelijk niet zomaar laten uitbetalen; je moet ze dan eerst ‘vrijspelen’. En of je dan wat overhoudt van je winst is natuurlijk maar de vraag. Het kan ook zijn dat je pas free bets krijgt vanaf een minimaal stortingsbedrag, of dat je je free bets alleen bij een bepaalde sport of type weddenschap kunt inzetten. Kortom: lees altijd eerst de voorwaarden op de website van de betreffende bookmaker door. Op die manier weet je waar je aan toe bent en voorkom je dat je achteraf met teleurstellingen geconfronteerd wordt.